SC HIPAC ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Hipac Romania este parte a holdingului european Hipac Group, producator de ambalaje flexibile din polietilena liniara de joasa densitate. Hipac Group, cu fabrici in Italia, Spania si Romania, are ca obiectiv principal al activitatii desfasurate sprijinirea producatorilor si companiilor logistice prin oferirea unor solutii competitive de ambalare, concretizate atat prin costuri reduse cat si prin reducerea impactului asupra mediului.Activitatea Hipac Group este desfasurata la nivel european prin intermediul unei retele de distributie pregatita sa puna la dispozitia clientilor finali un know-how bine dezvoltat in directia utilizarii de ambalaje de grosime inferioara cu caracteristici revolutionare.Personalul Hipac Romania este alcatuit dintr-o echipa stabila de profesionisti, compania asigurand conditii optime de lucru si de specializare. Activitatatea este desfasurata cu mijoace moderne, productia fabricii fiind automatizata. 

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.