HIDROSERV SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

HIDROSERV ECOTRAT GRUP este un grup de societati cu capital privat integral romanesc si se ocupa cu activitati de consultanta, proiectare, import, distributie, montaj in instalatie, puneri in functiune, service pentru urmatoarele echipamente: rezervoare din otel galvanizat, otel vitrificat si otel inox   pentru stocare apa potabila, apa uzata, apa pluviala si apa de protectie incendiu, tubulatura si fitinguri din PEHD, tubulatura si fitinguri din PVC, tubulatura din ceramica , electropompe, camine, motopompe, mixere, sisteme de aerare, suflante, compresoare, vane, armaturi, generatoare de ultraviolete, statii compacte de epurare ape uzate, separatoare de grasimi, separatoare de hidrocarburi, tocatoare, gratare rare si fine, echipamente de tratare a namolului din statii de epurare (deshidratare, uscare, incinerare), etc.

HIDROSERV ECOTRAT GRUP lucreaza de 12 ani in proiecte de protectia mediului, mai ales in domeniul alimentarilor cu apa, tratarii apei brute, epurarii apelor uzate, irigatiilor, protectie la incendiu si desecarilor.
Promoveaza si instaleaza in Romania echipamente de cea mai buna calitate, echipamente care ajuta la indeplinirea standardelor europene privind protectia mediului.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.