HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING  SA Buzau Romania, membra a Grupului AXENS Franta,  desfasoara activitati de :

-  Fabricare de constructii metalice si parti componente de  structuri metalice pentru   cuptoarele destinate  industriei de rafinare, petrochimie, sinteză și hidrogenare, sub brandul comercial Heurtey Petrochem Solutions

-  Fabricare de constructii metalice si parti componente de  structuri metalice ale unitatilor modulare ( skiduri) pentru tratare gaze si alte aplicatii industriale, sub brandul comercial Axens  Solutions.

-  Fabricare de constructii metalice si parti componente de  structuri metalice ale preincalzitoarelor de aer ( APH) , sub brandul Axens  Horizon.

AXENS  este un grup mondial care oferă o gamă completă de soluții pentru transformarea petrolului și a biomasei în combustibili mai curați, pentru producerea și purificarea intermediarilor petrochimici importanți, precum și pentru opțiunile de tratare și conversie a gazelor. Oferta include tehnologii, echipamente, cuptoare, unități modulare, catalizatori, adsorbanți și servicii conexe

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.