HANDYMAN INTERNATIONAL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Încă de la înființarea companiei în anul 2005, numele HANDYMAN este sinonim cu profesionalismul. Calitatea incontestabilă și promptitudinea se îmbină cu varietatea, rezultatul fiind o gamă diversificată de servicii adresate companiilor medii și mari. De la activități administrative, precum întreținerea spațiilor verzi, merchandising sau alpinism utilitar, la dezinfecție / deratizare / dezinsecție, servicii de curățenie interioară și exterioară sau operațiuni specifice sezonului rece, HANDYMAN oferă soluții complete adaptate cerințelor fiecărui client.  Datorită paletei vaste de servicii oferite, HANDYMAN centralizează  comenzile către un furnizor unic, simplificând astfel procedurile. De asemenea, asigură consultanță și asistență specializată în alegerea sistemului de curățenie, în funcție de specificul unic al clienților.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.