GY Medical Solutions

check_circle Companie verificată
2

GY Medical Solutions

check_circle Companie verificată
2

Despre

 GY Medical Solutions este o companie care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, zona Universitate. Misiunea noastra este sa punem la dispozitia pacientilor romani solutii medicale cu tehnologie avansata, recomandate si folosite de medici si pacienti la nivel mondial. Obiectivul nostru este largirea gamei terapeutice si, uneori, propunerea de solutii de tratament in anumite situatii in care nu exista remedii.

 

Suntem reprezentant exlcusiv B-Cure Laser, dispozitiv dezvoltat si brevetat in Israel, folosit de pacienti din Elvetia, Finlanda, UK, Rusia, Africa de Sud, Polonia, Filipine, Singapore, Ungaria, Norvegia, Olanda, Franta, Turcia si, desigur, Israel. B-Cure Laser incorporeaza terapia cu laser de intensitate scazuta intr-un dispozitiv usor de utilizat acasa si serveste in tratarea afectiunilor ortopedice, dureri, inflamatii, rani, accidentari sportive, afectiuni stomatologice.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str Galata nr 55,, Voluntari ILFOV

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close