USIT

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Suntem USIT, una dintre cele mai importante agenții de turism de pe piața din Bulgaria, cu peste 20 de ani de experiență în organizarea diferitelor tipuri de vacanțe. 

Ne dorim să ne extindem activitatea și la nivel internațional, iar în acest moment, începem să formăm o echipă în România, care să se ocupe de activitățile de ofertare și vânzare de produse turistice, adaptându-ne la cerințele și caracteristicile pieței locale.

Oferim clienților noștri bilete de avion, cazări, pachete turistice complete, turism de afaceri, croaziere, asigurări de sănătate și consultanță pentru aplicarea/obținerea vizelor de turist în diferite țări. 

De asemenea, încă din anul 2003 realizăm programe de schimb cultural pentru studenți/tineri oferindu-le acestora oportunitatea  de a lucra și călători în străinătate în Statele Unite. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.