Grup Transilvae

check_circle Companie verificată

Grup Transilvae

check_circle Companie verificată

Despre

Compania Grup Transilvae a fost înfiinţată în anul 1993 la Cluj şi s-a extins ulterior la Bucureşti, acoperind astfel piaţa la nivel naţional.

În decursul celor peste 20 de ani de activitate, Grup Transilvae a dezvoltat parteneriate cu producători importanţi precum Hewlett Packard,  MGI Digital Graphic Technology, Canon, Esko, Caldera, Efi, X-Rite – Pantone, Fotoba International, Summa etc., pentru a oferi soluţii şi servicii complete pentru industria grafică şi de tipar.

Portofoliul Grup Transilvae cuprinde echipamente pentru imprimare de format lat şi super-lat outdoor şi indoor, echipamente flatbed, prese digitale pentru hârtie, cartoane speciale, plastic şi plicuri, echipamente pentru finisare,  software RIP,  pre-press, workflow, web to print şi multe altele.

De asemenea, compania asigură consultanţă şi servicii specializate pentru industria grafică precum service în garanţie şi post-garanţie, management al calității și control al proceselor de producție specifice acestui domeniu, sporind eficiența și productivitatea pe parcursul întregului flux de lucru.

Compania a acordat încă de la început o atenţie deosebită calităţii imprimării, câştigând o experienţă valoroasă şi o reputaţie în color management. Astfel, managementul culorii a devenit unul dintre punctele forte ale Grup Transilvae.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Izei nr. 2, Cluj-Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close