GRID SITAL S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

GRID SITAL S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Despre

Societatea autorizata ANRE in proiectare, executie, receptie, punere in functiune, service, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiilor de gaze naturale si lucrari tehnico-sanitare.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a societatii noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre precum si de colaborarea cu organizatia noastra.

In prezent compania ofera urmatoarele servicii:

- Suport in obtinerea avizelor si aprobarilor necesare pentru executia/ modificarea/ punerea in functiune a instalatiilor de gaze.
-Consiliere, proiectare instalatie  si executie orice tip de instalatie de gaze naturale, tehnico sanitare, apa si canalizare  pentru sectorul rezidential, industrial si alte institutii publice.
-Efectuarea de revizii tehnice obligatorii si verificarii tehnice periodice.
-Interventii rapide pentru defectiuni spontane si/sau accidentale.

 Mai multe detalii pe https://gridsital.com/ 

Joburi

Contact

Stelutei, nr. 11, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close