GRID SITAL S.R.L.

1

GRID SITAL S.R.L.

1

Despre

Societatea autorizata ANRE in proiectare, executie, receptie, punere in functiune, service, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiilor de gaze naturale si lucrari tehnico-sanitare.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a societatii noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre precum si de colaborarea cu organizatia noastra.

In prezent compania ofera urmatoarele servicii:

- Suport in obtinerea avizelor si aprobarilor necesare pentru executia/ modificarea/ punerea in functiune a instalatiilor de gaze.
-Consiliere, proiectare instalatie  si executie orice tip de instalatie de gaze naturale, tehnico sanitare, apa si canalizare  pentru sectorul rezidential, industrial si alte institutii publice.
-Efectuarea de revizii tehnice obligatorii si verificarii tehnice periodice.
-Interventii rapide pentru defectiuni spontane si/sau accidentale.

 Mai multe detalii pe https://gridsital.com/ 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Stelutei, nr. 11, Bucuresti