GRID SITAL S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Societatea autorizata ANRE in proiectare, executie, receptie, punere in functiune, service, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiilor de gaze naturale si lucrari tehnico-sanitare.Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a societatii noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre precum si de colaborarea cu organizatia noastra.In prezent compania ofera urmatoarele servicii:- Suport in obtinerea avizelor si aprobarilor necesare pentru executia/ modificarea/ punerea in functiune a instalatiilor de gaze.
-Consiliere, proiectare instalatie  si executie orice tip de instalatie de gaze naturale, tehnico sanitare, apa si canalizare  pentru sectorul rezidential, industrial si alte institutii publice.
-Efectuarea de revizii tehnice obligatorii si verificarii tehnice periodice.
-Interventii rapide pentru defectiuni spontane si/sau accidentale. Mai multe detalii pe https://gridsital.com/ 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.