GREEN ALLEY REAL ESTATE

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Green Alley Real Estate este specializata in SERVICII INTEGRATE  de Brokeraj si Consultanta Imobiliara, Consultanta&Managment de proiecte rezidentiale noi, Marketing, Comunicare si Design  in zonele premium si high end fiind fondată pe o înțelegere unică a pieței. Green Alley Real Estate  vine cu o viziune rafinată, set complex de competențe și resurse de vânzări și marketing care împreună, creează o experiență memorabilă clienților săi.

Suntem arhitecți de brand, pasionați de frumos, design și arhitectură. Ne dorim să contribuim la creșterea standardelor de locuire, alături de partenerii noștri: proprietari, dezvoltatori imobiliari sau arhitecți și designeri. Astfel, ne dorim să creăm o experiență unică viitorilor proprietari.

IÎn echipa Green Alley s-au strâns până în prezent 15 de ani de experiență, peste 400 mil. euro în valoarea proiectelor imobiliare tranzacționate și peste 4000 de tranzacții încheiate cu succes.