Goodyear

check_circle Companie verificată
14

Goodyear

check_circle Companie verificată
14

Despre

 

Goodyear este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume ce si-a inceput activitatea in anul 1898 ca producator de anvelope pentru biciclete si carucioare cu doar 13 muncitori. Compania a crescut rapid si numără astăzi aproximativ 63 000 de angajați și își produce produsele în 47 de unități din 21 de țări din întreaga lume. Cele două centre de inovare Goodyear din Akron, Ohio și Colmar-Berg, Luxemburg, se străduiesc să dezvolte produse și servicii de ultimă generație care stabilesc tehnologia și standardul de performanță pentru industrie.

 

În România, Goodyear Dunlop este prezent din anul 1999 și este reprezentat de două persoane juridice diferite, Goodyear Dunlop Tyres (Biroul de vânzări) și Goodyear Dunlop Tyres Operations. Goodyear Dunlop Tyres Operations România este Centrul Global de Servicii pentru Afaceri al Goodyear Dunlop EMEA. Centrul GBS din București a început în iulie 2011. Misiunea centrală a Centrului a fost întotdeauna să ofere satisfacția internă a clienților cu responsabilitatea comună a livrării - Performanța de conducere ca ONE TEAM.

Scopul nostru la Goodyear este să creăm încredere și să creăm un mediu în care asociații sunt inspirați de muncă. Pe langa anvelopele Goodyear, producem și alte mărci internaționale bine respectate, inclusiv Dunlop, Kelly, Fulda, Sava și Debica, iar afacerea noastră cu pneuri oferă produse din cauciuc și polimeri pentru o varietate de piețe. Credem în oamenii noștri și îmbrățișăm schimbarea pentru a ne angaja și a le permite asociaților Goodyear să-și realizeze întregul potențial.

 

Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipă excelentă, cu sediul în București, pentru a lucra într-o organizație de ritm rapid, de clasă mondială, atunci sunteți în locul potrivit. Vă puteți baza pe mediul nostru flexibil și pe multe alte beneficii.

Trebuie doar să aplicați și să ne întâlnim pentru a discuta mai multe despre ceea ce ți-am putea oferi mai mult și despre oportunitățile tale de carieră!

Goodyear este locul de muncă perfect pentru dvs.!

Pentru mai multe informații despre Goodyear și produsele sale, accesați www.goodyear.com/corporate.

Joburi

Social

Contact

Goodyear Dunlop Tires Operations Romania SRL 169A, Calea Floreasca, Floreasca Business Park Building A, Ground Floor, Bucharest, District 1

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close