GLS

GLS General Logistics Systems Romania SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

GLS România a intrat pe piaţa coletăriei româneşti la 01 august 2007 și este o reprezentantă a General Logistics Systems B.V. (cu sediul central în Amsterdam). GLS oferă servicii de coletărie de încredere și de înaltă calitate pentru 240,000 clienţi, la care se adaugă servicii de logistică și servicii expres. “Lider european în privința calității” este principiul de bază al companiei GLS, sustenabilitatea fiind primordială.

 

Prin companii proprii și prin intermediul companiilor partenere, Grupul GLS oferă o reţea ce acoperă 41 de țări europene și șapte state din SUA, fiind conectată la celelalte continente prin înţelegeri contractuale. GLS dispune de 62 HUB-uri internaționale și peste 1,000 depozite, iar prin intermediul rețelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa.

 

Compania se axează pe calitate, iar cuvintele ce ii definesc munca sunt: flexibilitate, siguranţă, transparenţă şi responsabilitate corporativă, de asemenea, scopurile GLS sunt de a îmbunătăţi continuu calitatea ridicată a serviciilor oferite, de a fi prezenţi la nivel local pentru clienţi şi de a-şi adapta serviciile în funcţie de nevoile actuale, de a păstra tehnologia informaţională şi sistemele de siguranţă la zi în orice moment, de a contribui activ la protejarea continuă a mediului şi de a acționa într-o manieră responsabilă în conformitate cu Codul de Conduită în Afaceri.

 

Echipa GLS se străduieşte să ridice societatea în rândul companiilor de top, aproximativ 17,000 angajaţi gestionand 508 milioane de colete pe an. În fiecare zi, aproximativ 26,000 vehicule livrează pentru GLS. Dacă doriți să lucraţi pentru o companie dinamică şi în dezvoltare, alăturaţi-vă companiei GLS, unul dintre principalii furnizori de servicii de coletărie şi distribuţie expres din Europa. Angajaţii noştri sunt potenţialul nostru. Dumneavoastră sunteţi potenţialul nostru.

 

Descoperiţi locuri de muncă în logistică şi acceptaţi oportunităţile unei cariere cu numeroase avantaje:
●Muncă de echipă într-un mediu de succes
●Oportunităţi de dezvoltare
●Proiecte internaţionale
●Perspective atractive
● Oportunităţi interne de instruire

Dezvoltaţi-vă alături de GLS!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.