de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Global Records

check_circle Companie verificată
46

Global Records

check_circle Companie verificată
46

Despre

Global Records este casa de discuri cu cea mai rapida dezvoltare din Romania. Ofera artistilor servicii complete, de la marketing si management la PR, comunicare, online management, booking, distributie si campanii de imagine.

Printre artistii Global Records se numara INNA, Antonia, Carla's Dreams, Alina Eremia, Sickotoy, AMI, Mark Stam, Killa Fonic si multi altii si muzica lor este ascultata de sute de milioane de ascultatori din toata lumea live, digital la radio sau la TV.

Global Records este parte integrata a platformei Global Entertainment care cuprinde, pe lângă casa de discuri, agenția de impresariat Global Booking și agenția de influencer marketing Global Influencers.

 

Joburi

Contact

Str. CATEDRALA TINERETULUI 3, Schitu CONSTANŢA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close