GLOBAL LANGUAGE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

GLOBAL LANGUAGE - CENTRU DE LIMBI STRAINE

A fost înființat datorită pasiunii și dorinței de a aduce ceva nou pe piața serviciilor de formare și specilizare în domeniul limbilor străine și anume servicii de calitate la prețuri accesibile.

Pentru a ne atinge scopul am creat un mediu sigur și profesionist, în care oricine își poate găsi un refugiu pentru relaxare, socializare și desigur, locul unde învățarea reprezintă o deprindere acumulată, utilă pentru tot restul vieții.

Echipa centrului de limbi străine Global Language promovează un concept diferit – acela al facilitării accesului la educație cu ajutorul tehnologiei.

Credem în inovație, de aceea aducem pe piață cel mai modern centru de limbi străine dotat la standarde europene, într-o zonă centrală și accesibilă. Toate sălile de curs sunt dotate cu cate un display interactiv cu touch screen, iar  fiecare cursant beneficiază de câte o tableta ce va fi utilizată pentru diferite testari, jocuri interactive, acces la internet, etc.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.