Global Domains International

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Firma este fondata in 2000 in California,-Sua. Ei sunt distributorii exclusivi in intreaga lume a aşa numitor nume de domeniu cu extensia ".ws" (de ex.: www.ceva.ws). Succesul a fost inca de la inceput fantastic (inca din prima luna au vandut peste 15.000 de domenii) ! Astazi,- sistemul propus de GDI functioneaza cu succes in toata lumea si isi consolideaza credibilitatea in timp - respectandu-si toate angajamentele si facand toate platile fara intarziere. Sute de mii de oameni din toata lumea isi primesc cecurile din partea GDI - pentru activitatea lor - pe 15 a fiecarei luni !Compania a intrat oficial in Romania in anul 2006 si de atunci fiecare roman are posibilitatea sa lucreze si sa fie recompensat dupa aceeasi grila care se aplica in America sau vestul Europei ! Iata o sansa pe care cu doar cativa ani in urma romanul obisnuit nu o avea !

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.