GINGERBOX SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Leonidas SA Belgium este un producator de ciocolata de renume mondial, compania fiind fondata in 1913 la Bruxelles. Astazi este numarul 1 in lume ca si vanzari de ciocolata belgiana de calitate si comercializeaza peste 100 de tipuri diferite de ciocolata prin 1300 puncte de vânzare din întreaga lume.
Leonidas este o companie diferită față de multe altele, în mod special în ceea ce privește valorile și felul în care le urmăm. Valorile noastre sunt: crede în oameni, transparență, îmbunătățire constantă, onestitate și flexibilitate și împreună suntem o echipă. Credem că valorile noastre asigură un cadru ce promovează loialitatea, fericirea și crearea unui loc de muncă plăcut.
Pentru a putea crește, recunoaștem necesitatea de a investi în colegii noștri și de a susține dezvoltarea. Credem în oameni și vom alege mereu să promovăm din cadrul companiei, de fiecare dată când este posibil. Oricine are posibilitatea să evolueze la Leonidas, iar continua noastră expansiune oferă mari oportunități.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.