GID GESAGUI SLU

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

În 2005, a fost creată Grupo Integral de Distribuție Gesagui SL. în scopul comercializării și distribuției de băuturi și produse alimentare din țările Europei de Est, satisfacerea cererii populației care locuiește pe teritoriul Spaniei.

Din primul moment, scopul nostru a fost acela de a oferi produse de înaltă calitate la prețuri competitive, astfel că primii trei ani au reprezentat o perioadă de creștere susținută și s-au axat pe consolidarea brandului nostru pe piața spaniolă.

Începând cu anul 2010, ne-am concentrat pe consolidarea unui portofoliu de furnizori care să garanteze calitatea și aprovizionarea cu produse de prima calitate. Realizăm această activitate la toate nivelurile. În ciuda faptului că nu producem toate produsele pe care le vindem, supraveghem  fiecare fază a lanțului de aprovizionare pentru a asigura calitatea produsului final.

Suntem implicați în dezvoltarea continuă a calității produselor noastre și a serviciilor de logistică. Ca urmare a efortului depus, suntem în prezent o companie lider în importatorea de produse alimentare din Europa de Est și mai ales România, îndeplinind cerințele și standardele de calitate și îmbunătățind continuu eficacitatea sistemului nostru de management. de calitate. Angajați să fim lideri pe piața distribuției de produse alimentare și băuturi de origine România suntem o companie axată pe client, dedicată furnizării celor mai avantajoase produse într-o instalație modernă și funcțională cu mai mult de 5.000 m2.

Media
GID GESAGUI SLU

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.