Geotur SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Integrator IT cu o experienta de 18 ani pe piata romaneasca, Sistec reuneste o echipa de peste 200 de specialisti, cu experienta de business si IT, oferind un pachet complex si complet de solutii si servicii IT pentru afaceri:  - Software: implementare solutii software de tip ERP / CRM / DMS, dezvoltare solutii web / software customizate - Hardware: solutii de interconectare, solutii centralizate si locale de procesare si stocare a datelor, solutii de securitate si management al cladirilor; - Servicii: suport IT, service si intretinere IT si tehnnica de birou, consultanta pentru organizarea fluxurilor de business. Ne măsurăm munca prin valoarea adusă clientilor, si aceasta pentru că putem reusi doar prin succesul partenerilor nostri. Experienta de business, competentele si certificarile membrilor echipei ofera suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism. Cu sediul in Bucuresti si un centru regional la Cluj, Sistec are arie de acoperire nationala, prin filialele din principalele orase ale tarii.  www.sistec.ro

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.