GEO-STING SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

În urmă cu 25 de ani, apărea, pe palierul economic dâmboviţean, o nouă companie cu capital integral privat – S.C. STING PREST PROD S.R.L., denumirea iniţială a ceea ce cunoaştem astăzi drept GEO – STING S.R.L.

25 de ani de siguranţă şi profesionalism - ani în care am atins maturitatea în domeniul gestionării riscurilor. Seriozitatea, onestitatea, lucrul în legalitate ne-au însoţit, în tot acest timp, acţionând ca garanţii ale durabilităţii şi ale mărcii GEO-STING.

Suntem în măsură să oferim servicii complete în domeniile Apărării Împotriva Incendiilor, Protecției Civile, Securității și Sănătății în Muncă, Protecție și Pază, la cele mai înalte standarde, domenii cu care orice agent economic, indiferent de profilul de activitate, interacționează.

Avem un portofoliu de clienți de care suntem mândri. Acest aspect nu ne permite momente de relaxare - avem un ritm susținut de lucru, găsim mereu domenii de îmbunătățire, fapt care conduce la extinderea numărului de clienți.

Companii de renume care au reușit să se impună pe piață au apelat la serviciile GEO – STING tocmai pentru adaptabilitatea    noastră la cele mai exigente standarde de calitate în domeniul specific al Situațiilor de Urgență.  Printre cei mai importanți beneficiari ai produselor și serviciilor GEO-STING se numără: OMV  PETROM, COCA-COLA, IKEA, FABRYO,  OŢELINOX,  ERDEMIR,  

CARPATCEMENT HOLDING,  FM LOGISTIC,  TENARIS SILCOTUB,  RAIFFEISEN BANK, OMNIASIG,  HONEYWELL GARRETT S.R.L.,  CONPET, U.M.MIJA, REGIA AUTONOMĂ RASIROM,  COMPANIA NATIONALĂ "IMPRIMERIA NATIONALĂ",. FEDERAL MOGUL, LUKOIL ROMANIA, parcuri industriale, unități de învățământ.

În cadrul GEO-STING S.R.L., există un sistem de management integrat calitate – mediu - sănătate şi securitate ocupaţională proiectat, documentat, implementat, menţinut şi îmbunătăţit continuu, conform standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si SR OHSAS 18001:2008.

GEO-STING deține un sistem de management al Responsabilității Sociale conform cerințelor standardului SA 8000:2008.

În anul 2003, am înființat SERVICIUL PRIVAT PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ (S.P.S.U) al GEO-STING, încadrat la categoria a V-a, conform normelor în vigoare.

S.P.S.U este compus din Formații de Intervenție, Salvare și Prim Ajutor (F.I.SP.A), cu personal permanent instruit și calificat ce asigură, prin derularea activităților specifice, obiective importante de interes local, regional și național.

Serviciul este dotat cu: autospeciale de intervenție pentru lucru cu apă și spumă, proiectate și omologate astfel încât să poată interveni eficient la orice tip de obiectiv, dispecerat pentru situații de urgență, atelier mobil de reparații și întreținere autospeciale și mijloace de intervenție.

DEPARTAMENTUL COMERCIAL garantează calitatea și conformitatea produselor, la cele mai bune prețuri. Compania este unic reprezentant al firmei GLORIA – lider european în producția de stingătoare și accesorii în domeniul A.I.I.

Datorită designului inovator, stingătoarele GLORIA pot fi amplasate în locații elegante precum hoteluri, clinici, agenții, spații birouri, instituții financiare etc.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.