General Prime Capital Partners S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

RE/MAX Prime Capital din Oradea este o agenție specializată în investiții imobiliare cu randament ridicat. Fondatorii RE/MAX Prime Capital au la bază o experiență de peste 15 ani în Marketing, Management și Vânzări iar echipa de agenți imobiliari RE/MAX Prime Capital este formată din oameni de încredere, pregătiți să vă sprijine în toate tipurile de tranzacții imobiliare: vânzări, achiziții și închirieri locuințe, spații comerciale, hale industriale, vânzări și închirieri ansambluri rezidențiale sau afaceri la cheie. Suntem pregătiți să identificăm oportunitățile de investiție potrivite, adaptate bugetului și așteptărilor dumneavoastră atunci când doriți să achiziționați un bun imobiliar, iar atunci când doriți să vindeți o proprietate suntem alături de dumneavoastră pentru a obține rezultate maxime și pentru ca întreg procesul de vânzare să fie realizat ușor, rapid și în siguranță.

Biroul RE/MAX Prime Capital, este gândit ca un spațiu cu arhitectură profesională și zone de discuții confortabile în care clienții noștri să simtă calitatea, încrederea și nivelul înalt al serviciilor de valoare, oferite de întreaga echipă.

RE/MAX Prime Capital își consolidează succesul și construcția echipei de experți în domeniul imobiliar pe un pilon de valoare: Reputația! Acest principiu fundamental necesită implicare, consecvență și consistență la toate nivelurile organizației. Reputația este o declarație de brand care garantează implicarea totală și de durată, cu servicii și suport de înaltă calitate, din partea fiecărui membru al echipei RE/MAX Prime Capital.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.