General DC Instal

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

S.C. GENERAL D C INSTAL S.R.L. este o societate comerciala infiintata in anul 2001 in conformitate cu legile statului roman, avand ca obiect de activitate principal lucrari de instalatii electrice si de automatizari, comunicatii, proiectare si instalare.

Societatea are personal calificat in domeniul de activitate, ofera servicii de calitate, promptitudine si garantarea lucrarilor efectuate. Datorita seriozitatii si calitatii muncii, am derulat contracte privind executarea de instalatii electrice industriale si civile, instalatii sisteme video, sisteme alarma si sisteme incendiu, instalatii termice si sanitare, si instalatii de ventilatie si aer conditionat.  

De asemenea, societatea are standardul de calitate ISO 9001, este certificata pentru sistemul de management al calitatii si sistem de management de mediu, standardul ISO 14001,  ATESTAT TIP “B” pentru proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane la tensiune nominala de 0.4 kV . Societatea noastra este autorizata – Ganex de catre INCD INSEMEX PETROSANI – “Atestare a respectării cerinţelor Normativului NEx 01-06/2007 pentru intalaţiile tehnice din arii cu pericol de explozie.” si presteaza lucrari de constructii – montaj instalatii electrice, consultanta tehnica, instalatii de automatizare, instalatii speciale, instalatii tehnologice, furnizeaza echipamente electrice de comanda, furnituri electrice, solutii de realizare instalatii

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.