GEISHA PERFUMES SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

My Geisha deschide noi dimensiuni fascinante pentru simtul olfactiv care este arhetipal si unic japonez.

My Geisha este acel pod care asteapta sa il strabati pentru a patrunde pe taramurile simtului olfactiv - un cuvant parfumat cu o multime de senzatii. My Geisha este despre senzualitate, sexualitate, o lume mistica a viselor si magiei. Geishele transforma seductia in arta, pe cand brandul My Geisha transforma arta seductiei in arome puternice si persistente.

Aromele orientale, lemnoase, cu ambra, pudrate, tari, cu note verzi si animalice sunt special impachetate, in sticlute de cristal si cutiute de catifea.

Sper ca My Geisha sa va ajute sa descoperiti in voi frumusetea, increderea, senzualitatea si puterea pe care geishele le ”poarta” cu atata naturalete. Pentru ca dincolo de mai multe arome puse impreuna, My Geisha este o poveste. O poveste care sper sa te ajute si pe tine, sa o scrii pe a ta

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.