GASPECO L & D SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania noastră furnizează energie românilor încă din 1996.

În actuala configurație de business, compania operează încă din 1996, moment în care Shell Gas a început dezvoltarea operațiunilor sale în România, printr-un parteneriat între Shell Gas (LPG) Holding și Societatea Națională a Petrolului Petrom SA.

De-a lungul anilor, am fost pionieri în dezvoltarea pieței de GPL din România, în dezvoltarea de soluții tehnice de comercializare a Gazului Petrolier Lichefiat.

Suntem compania care a introdus în România, pentru prima dată, butelia cu gardă (cunoscută și sub numele de Butelia Galbenă), sistemul de transport paletizat al buteliilor, îmbutelierea semiautomată pe carusel, skidul monobloc pentru distribuție Autogas către consumatori, instalații complexe de alimentare cu propan a consumatorilor casnici și industriali.

Continuăm să investim în echipa și în îmbunătățirea produselor și serviciilor, concentrându-ne pe satisfacerea nevoilor energetice ale clienților noștri, reușind astfel să ne menținem poziția de lider pe piață de GPL din România.

Media