GARRISON ESTATES SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Garrison Estates își propune să fie un partener demn de numele pe care îl poartă, întărește și protejează interesele clienților și partenerilor noștri. Echipa noastră este pregătită să întâmpine toate provocările prezente pe piața imobiliară din Romania. Investițiile active in toate segmentele de piață ne garantează o înțelegere dezvoltată în domeniu.

Compania s-a înființat în 2018 și țintește să ajungă lider pe piața de Real Estate din România în ceea ce privește tranzacționarea imobilelor din toate categoriile: terenuri, rezidențial, comercial, industrial. Promovăm soluții optime cu privire la imobilele aflate în portofoliile noastre, fie prin închiriere sau vânzare. Formăm parteneriate împreună cu membri consacrați de pe piața din România în domeniul imobiliar, fiind permanent alături de clienții noștri pentru a le putea oferii produse moderne și performante, adaptate la cele mai înalte standarde.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.