Flex

Flextronics Romania SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem Flex, o companie lider in solutii de schita la scara ce proiecteaza si construieste produse inteligente pentru o lume conectata, a treia cea mai mare companie globala de servicii de productie electronica (EMS) si producator de design original (ODM). Cu sediul corporativ in Singapore si sediul administrativ in San Jose, California, Flex desfasoara operatiuni de productie in peste 40 de tari, insumand aproximativ 200 000 de angajati.

 

Scopul Flex este de a creea produse excelente care dau valoare si imbunatatesc viata oamenilor. Ne dorim sa facem lumea un loc mai bun. Furnizam solutii de inovatie tehnologica, suntem lant de aprovizionare si productie pentru diverse industrii si piete finale, prin operatiuni responsabile si durabile.

 

Misiunea Flex este de a fi cel mai de incredere partener de tehnologie globala, lant de aprovizionare si solutii de productie pentru imbunatatirea lumii intregi. Facem asta pentru forta noastra de munca globala, oferind un mediu sigur cu oportunitati de crestere pentru ca angajatii nostri sa prospere, dar si pentru clientii nostri, folosind expertiza noastra in domeniul productiei pentru a realiza produse care contribuie pozitiv la lume. De asemenea, o facem pentru planeta, protejand practicile de productie si operatii durabile pentru a minimiza impactul asupra mediului.

 

In Romania, Flex activeaza la Timisoara si acopera toate sectoarele – de la industria automotive pana la industria medicala, avand peste 4 000 de angajati si oferind clientilor o gama completa de servicii de inovare, design, inginerie, productie si lant de aprovizionare.

 

Ne mandrim cu o echipa pasionata si centrata pentru a face fata tuturor provocarilor intampinate de clienti, prin solutii si servicii inovatoare. Alaturi de Flex vei intra intr-o lume in continua miscare, vei intalni cele mai noi tehnologii, vei descopri un mediu de lucru modern, profesional si stabil care te va ajuta sa iti perfectionezi abilitatile, sa iti largesti experienta si sa te dezvolti rapid in cariera. Cu Flex, oamenii isi depasesc limitele si lucreaza impreuna la proiecte inovatoare pentru clienti de renume mondial.

 

Te asteptam in echipa Flex.

Joburi