FI.D.ELIA CASA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

DESPRE COMPANIA IMOBILIARĂ FIDELIA CASA

Misiunea companiei imobiliare FideliaCasa

Întotdeauna ne străduim să fim alături de clienții noștri cu pasiune și rapiditate, pentru a-i ajuta să facă "un pas în viață"  și să ia cea mai bună și mai sigură decizie imobiliară.

De aceea am fost și vom rămâne o echipă responsabilă, de încredere și implicată!

Valorile companiei imobiliare FideliaCasa

1. RESPONSABILITATE - Ne onorăm angajamentele și ne asumăm personal responsabilitatea pentru toate acțiunile noastre.

2. ÎNCREDERE -  Țintim către relații bazate pe încredere cu clienții noștri. Numai relațiile bune și deschise ne pot ajuta să avem succes.

3. IMPLICARE -  Cu cât ne implicăm mai mult cu atât sunt  mai împliniți profesional - primim răsplata cea mai de preț: satisfacția clientului!

 

Conceptul FideliaCasa

Fidelitatea este baza pe care ne construim relațiile cu partenerii, clienții și colaboratorii noștri, pasiunea cu care ne ducem la bun sfârșit toate proiectele FideliaCasa, modul în care dăm viață ideilor și dorințelor dumneavoastră de avea o casă.

Mereu alături de tine

Importanța pe care o acordăm solicitărilor venite din partea clienților noștri, ne recomandă în tot ceea ce facem. Fiecare cerere reprezintă pentru noi un pas în viață pe care vrem să îl facem împreună, în așa fel încât să putem găsi cea mai bună soluție imobiliară. Parteneriatul bazat pe încredere este modul nostru de a vă mulțumi că ați ales serviciile FideliaCasa.

Mereu primii

Am fost primii care ți-au oferit o ofertă completă și actualizată zilnic pe site-ul www.fideliacasa.ro. 
Am fost primii care s-au gândit la tine și ți-au oferit consultanța financiară pentru obținerea unui credit.
Am fost primii care au încheiat parteneriate cu băncile comerciale pentru a-ți dărui o ofertă completă, care să te mulțumească în privința creditului ales. 
Suntem primii care îți răsplătim fidelitatea prin intermediu cardului "Club Fidelia". 

Alătură-te echipei noastre!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.