FDI TOP CONSULT SRL

check_circle Companie verificată

FDI TOP CONSULT SRL

check_circle Companie verificată

Despre

FDI Top Consult este o companie romaneasca, specializata in servicii de consultanta pentru obtinerea de finantari nerambursabile din fonduri europene, pentru dezvoltarea de afaceri pe teritoriul Romaniei.

In ultimii 10 ani echipa noastră a elaborat și implementat cu succes peste 350 proiecte cu finanțare europeană, cu o valoare cumulată de peste 450 mil. Euro.

Proiectele elaborate reprezintă exclusiv investiții private derulate de întreprinderi.

Industria (productie, servicii, constructii) reprezintă zona noastră principala de expertiză, alături de acvacultura (ferme de acvacultura, unitati de procesare peste) si agricultură.

Oferim servicii complete de consultanță pentru realizarea proiectelor – de la ideea de proiect până la implementarea cu succes a acestora.

Principala noastră resursă este echipa. Echipa noastră este formată din consultanți de excepție, cu experiență și rezultate valoroase, materializate în sute de investiții importante realizate în România și finanțări europene pentru investitii de peste 450 mil. Euro. Rata de succes, respectiv aprobarea și implementarea proiectelor în care suntem implicați este de peste 90%. Prioritatea noastră este realizarea cu succes a proiectelor contractate prin prestarea unor servicii de excelență pe măsura așteptărilor clienților noștri.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Aleea SLT. ADRIAN CIRSTEA 70 , bl. 35, sc.2, et.1, ap.39, sector 3, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close