Expert Tools

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Bazandu-ne pe capacitatile de stocare si logistica ale furnizorilor externi, alaturi de care avem incheiate contracte de distributie si/sau de unici importatori, dar si pe stocul propriu in continua crestere, putem afirma ca suntem in masura sa satisfacem nevoile partenerilor nostri in timp optim.

GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC - Generatoare portabile (monofazate, trifazate si de sudura), urban si stationare. Insonorizate, cu sistem de automatizare ATS si cu inverter.

SCULE ELECTRICE - Rotopercutoare, demolatoare, masini de gaurit si insurubat, polizoare unghiulare si drepte, fierastraie, masini de frezat si slefuit, etc.

APARATE PENTRU SUDURA - Aparate pentru sudura: MIG-MAG, TIG (WIG), tip invertor pentru sudura MMA, tip redresor, pentru sudura in puncte.

COMPRESOARE - Compresoare de aer cu surub, cu piston, turbocompresoare, suflante, compresoare Sauer, compresoare AIRKO.

SISTEME DE RIDICAT - Palane manuale cu lant si levier, electropalane, chingi textile cu gase, de ancorare, winch-uri, cricuri hidraulice.

ORGANE DE ASAMBLAT - Suruburi, piulite, holz-suruburi, saibe, tije filetate, dibluri, nituri, popnituri, inele de siguranta, conexpanduri, prezoane.

SCULE DE MANA - Ciocane, clesti, chei, patenti, foarfeci, surubelnite, dispozitive de taiat, punctatoare, dalti, mistrii etc. Accesorii pentru scule de mana.

Prin activitatea desfasurata, EXPERT TOOLS . pune la dispozitia clientilor servicii de inchiriere generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje si aparatura industriala in judetul Constanta.

Avand in vedere faptul ca timpul si bugetul sunt doi factori foarte importanti, va stam la dispozitie cu o oferta flexibila prin care puteti inchiria generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje, aparatura si echipament industrial de inalta calitate la cele mai accesibile preturi.

Media