EXCLUSIV DESIGN PRODUCTS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania EXCLUSIV DESIGN PRODUCTS, cu sediul in sector 1, Bucuresti, activeaza pe piata din 2007, fiind una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul comertului cu produse de lux pentru amenajari interioare, datorita renumelui creat de calitatea perceputa si transmisa de la client la client. In calitate de importatori ai unor produse de la firme de elita din Europa si USA, venim in intampinarea clientilor nostri cu o paleta diversificata de articole. Gama noastra de produse cuprinde seminee, cosuri de fum, cazi de baie, obiecte sanitare, sisteme de climatizare, minipiscine, saune, incalzitoare pentru gradini si terase, jacuzzi-uri si multe alte produse conexe. Produsele companiei au caracter exclusivist si se adreseaza amenajarilor pretentioase si clientilor care-si doresc produse de top. www.exclusivdesign.ro

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.