ESVIDA PHARMA.S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

EsVida Pharma este o companie farmaceutica tanara si dimamica creata in 2015.
Echipa EsVida Pharma are o experienta cumulata de peste 50 de ani in piata farmaceutica din Romania atat in promovare medicala cat si in retail-ul farmaceutic.
Solutiile terapeutice EsVida aduc un plus de inovatie in piata suplimentelor alimentare prin produse unice in Romania si Europa.
Ne implicam activ alaturi de colaboartorii nostri in partea de cercetare-dezvoltare pentru a gasi cele mai eficiente produse pentru pacientii din Romania.
Misiune
Misiunea noastra este de a raspunde rapid nevoilor pacientiilor nostri prin solutii terapeutice eficiente, moderne si accesibile.
Viziune
Viziunea noastra este de a ajunge in urmatorii 5 ani unul din cei 10 jucatori importanti pe piata de suplimente alimentare si dispozitive medicale din Romania.
Valori
Respect pentru oameni - Respectam drepturile de baza ale tuturor oamenilor.Nu acceptam discriminarea indiferent de natura acesteia. Oferim un tratement egal tuturor oamenilor indiferent de calitatea acestora (angajat , partener sau client)
Incredere si respect pentru partenerii nostri – stabilim parteneriate de afaceri bazate pe incredere , respect si prosperitate reciproca.
Calitate in tot ce facem - Oferim produse si servicii croite pe nevoile pacientilor si colaboratorilor nostrii. Atingem si depasim asteptarile acestora.
Flexibilitate – Analizam piete si nevoi si oferim rapid solutii.

Joburi