ELSACO

check_circle Companie verificată
100

ELSACO

check_circle Companie verificată
100

Despre

Elsaco este un grup de companii prezente preponderent în domeniile energiei, apei și utilităților, având ca principal obiectiv eficiența energetică și digitalizarea serviciilor oferite de furnizorii de utilități.

Grupul este format la acest moment din 10 companii care acoperă domenii precum: proiecte EPC în: energie, apă, automatizări și SCADA; distribuția și vânzarea de echipamente de măsură și control; soluții în domeniul eficienței energetice; software de proces și business; soluții IT&C.

Elsaco este compania în care angajații își pot accelera dezvoltarea profesională. Am creat un mediu în care gândirea inovativă este încurajată, iar inițiativa este răsplătită. Elsaco este cel mai bun loc pentru a transforma scopurile dumneavoastră profesionale în rezultate.

Așteptăm cu interes aplicația dumneavoastră și vă dorim succes!

Vă mulțumim,

Echipa Elsaco!

 

Joburi

Social

Contact

Pacea nr. 41A, Botosani

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close