Elematis Tech

check_circle Companie verificată
1

Elematis Tech

check_circle Companie verificată
1

Despre

Elematis este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2011 in Iasi, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de materiale si echipamente electrice.

Suntem una dintre cele mai dinamice companii din domeniul nostru. Compania s-a extins într-un ritm rapid si constant, astfel ca dupa 4 ani, avem deschise pe langa depozitul din Iasi, inca doua puncte de lucru, in Suceava si Bacau.

Angajatii Elematis, cu o experienta vasta in domeniu, alcătuiesc o echipa dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

Asiguram o gama variata de servicii de consultanta, proiectare in domeniul instalatiilor electrice si al automatizarilor industriale.

Materialele oferite de Elematis sunt in conformitate cu standardele romanesti si europene, respecta reglementarile tehnice in vigoare, detin agremente, certificate de calitate si garantie.

Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta.

Partenerii nostri sunt:

Schneider Electric, Wago, Schlemmer, Eaton, Philips, Himel, Obo, Electroplast, Klausen, Honeywell, Omron, ETI, Siemens, IFM, Schrack, Klauke, Cellpack, Courbi, Elba, Elmark, Kopos, Lohuis, PUK.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. CLOPOTARI 16 Bl.607 Sc.A, Et.3, Ap.9, IAŞI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close