S.C. DONNA MEDPLUS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Povestea Donna Medical Center a început în anul 2011, când pasiunea doamnei dr. Elena Claudia Teodorescu pentru imagistica sânului și dorința de a salva cât mai multe femei - cu ajutorul unui diagnostic corect, pus la timp - au dat naștere primului Centru de Excelență în Sănătatea Femeii din România. Astfel, a apărut Donna Medical Center Traian.

În cei 10 ani de activitate am oferit, zi de zi, o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, într-un cadru cald și intim, unde pacientele să se poată relaxa și scăpa, astfel, de anxietatea tipică controlului medical.

Suntem recunoscuți ca Centrul de Excelență în Imagistica Sânului, Ecografie și RMN, datorită profesionalismului și supraspecializării echipei medicale, de care suntem foarte mândri: peste 200.000 de paciente diagnosticate cumulat, mii de vieți salvate și cazuri tratate cu succes.

Pentru a ne respecta promisiunea de a vă depăși constant așteptările și de a fi din ce în ce mai buni în ceea ce facem, am lansat, la începutul anului 2019, cea de-a doua clinică Donna Medical Center, în Pipera, unde oferim servicii medicale de ambulator și imagistică avansată.

Donna Medical Center. Ești Stăpână pe Sănătatea Ta.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.