DINAMIC ELECTRO PRAM SRL

check_circle Companie verificat─â
2

DINAMIC ELECTRO PRAM SRL

check_circle Companie verificat─â
2

Despre

Motoul firmei este “NOI INDEPARTAM RISCUL!”

Societatea noastra a fost înfiin┼úat─â în luna Noiembrie a anului 2007 ca societate cu capital privat integral românesc ┼či s-a constituit pentru a r─âspunde cererii de servicii de calitate din domeniul instalatiilor electrice, pentru zona public─â – civil─â ┼či industrial─â, ob┼úinând atestate A.N.R.E  pentru lucrari electrice cu tensiunea max. 1 kV si verificari PRAM.

Specialistii de la Dinamic Electro PRAM SRL, autorizati ANRE, cu experienta de peste 25 de ani, executa la un inalt nivel de calitate si garantie instalatii electrice pentru statii si depozite de carburanti, locuinte, birouri, hale, spatii comerciale sau de productie industriala, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare.

In scurta perioada de cand a intrat pe piata romaneasca, Dinamic Electro PRAM a realizat o serie de lucrari importante in domeniul instalatiilor electrice, pe urmatoarele specializari:

Bransamente electrice
Paratrasnete si prize de pamant
Executie lucrari instalatii electrice forta si comanda
Incercari de echipamente cu tensiune marita;
Proiectare.

Joburi

Mul╚Ťumim pentru vizit─â!

├Än acest moment nu avem anun╚Ťuri active pe acest site. Dac─â ╚Ťi-ar pl─âcea s─â lucrezi la noi ├«n companie, adaug─â-ne la favorite folosind butonul ├«n form─â de inim─â de mai sus, iar noi te vom anun╚Ťa c├ónd vom publica un job nou!

Contact

Str. RÔmnicu VÔlcea 20, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te inform─âm c─â site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza func╚Ťionalit─â╚Ťilor reduse ale acestuia. Acceseaz─â-ne cu ├«ncredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am ├«n╚Ťeles
close