DGH Log & Sped

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Infiintat in 2010, DGH Log & Sped este in prezent unul dintre cei mai puternici jucatori ai pietei interne de expeditie si logistica, in transportul rutier de marfuri. Dezvoltarea business-ului s-a materializat in cresterea cifrei de afaceri de la an la an, astfel in 2018 aceasta a ajuns la 75 milioane lei.

Suntem specializati in transporturi interne de marfuri  cu autocamioane de 24 de tone, beneficiind de exclusivitatea unei flote de 150+ de ansambluri cap-tractor si semiremorca, dintre care 90 sunt cele din parcul auto propriu. Avem in portofoliu peste 400 de Clienti care au gasit la DGH solutia optima in materie de transporturi. Raspundem cu profesionalism Clientilor nostri, Noi, cei 41 de oameni care alcatuiesc echipa DGH aflata la o medie de varsta sub 35 de ani, iar 15% dintre noi avand 10 ani vechime in cadrul organizatiei. 

Vino in echipa noasta! Vei lucra cu profesionisti pentru care expeditia nu e doar un job, e o continua provocare. Vei gasi aici oameni de la care poti invata si care te vor invata cu drag ceea ce stiu.
Parteneriat, performanta, oameni pe care te poti baza!

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.