Den Breejen Work

check_circle Companie verificată
14

Den Breejen Work

check_circle Companie verificată
14

Despre

Inca din 1952, Compania Den Breejen a devenit un partener internațional in şantiere navale şi de reparații pentru activitați de protecţie a suprafețelor dar şi in lucrări de vopsitorie.
Ne desfășurăm activitatea in domeniul conservării unei game variate de obiective maritime şi industriale.
Profesioniştii noştri asigură servicii de calitate de peste 60 de ani. Ne distingem prin flexibilitate, incredere şi avans tehnologic.
DB Work, agentie de recrutare si plasare de forta de munca, face parte din grupul de firme Den Breejen.
Suntem convinși că lucrătorii de incredere, profesioniști din Romania pot lucra oriunde in Europa. Ca dovadă a acestui fapt, acum avem un număr in continuă creștere de profesioniști romani care lucrează in numeroase locuri din Olanda și Germania.
Succesul nostru intareste increderea noastra ca avem chiar cele mai bune resurse pentru locuri de muncă, in orice domeniu in care ne desfășurăm activitatea.
www.dbwork.com

Joburi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close