DeLonghi Salonta

check_circle Companie verificată
9

DeLonghi Salonta

check_circle Companie verificată
9

Despre

Compania De’Longhi a fost fondata in anul 1902 ca un mic atelier de productie si s-a extins in timp pentru a include toate categoriile de electrocasnice mici.
  Grupul De'Longhi este lider mondial in productia de electrocasnice din diverse domenii printre care: domeniul prepararii cafelei, industriei alimentare, al ingrijirii locuintei si domeniul aparatelor de aer conditionat.

In total, De’Longhi opereaza 6 fabrici de productie si peste 33 de filiale internationale care sprijina vanzarile in peste 120 de tari din intreaga lume.

In Romania suntem prezenti prin cele doua fabrici din Cluj (Jucu) si Bihor (Madaras), unde peste 3.600 angajati ne desfasuram activitatea si ne concentram pe inovarea si realizarea de electrocasnice de inalta calitate.
Vino sa faci parte din echipa noastra!

“Fiecare experienta De’Longhi vine cu ceva special”

Joburi

Social

Contact

Mădăras Strada Principală 478, Bihor, Salonta

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close