DAW MANAGEMENT BROKER DE ASIGURARE

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Daw Broker  este companie de brokeraj cu capital 100% romanesc,  in plina dezvoltare, cu o echipa de tineri profesionisti avand ca scop dinamizarea pietei asigurarilor si cresterea standardelor serviciilor oferite.

Daw Broker este unul dintre cei mai importanti brokeri din Romania si unul dintre cei mai mari brokeri de asigurari retail din centrele comerciale.

Daw Broker ofera servicii complete in domeniul asigurarilor de viata si non-viata, precum si asistenta la daune pe tot teritoriul Romaniei.

Daw Broker detine un portofoliu de clienti diversificat propunandu-si o dezvoltare continua prin combinarea pragmatismului cu inovatia si prin gama produselor de asigurare complete, atat pentru clienti corporate cat si persoane fizice.


Daca iti place sa fii provocat constant, sa te dezvolti personal si sa devii un profesionist complet in domeniul brokerajului in asigurari, te invitam in echipa noastra!

Media

Locuri de munca

DAW MANAGEMENT BROKER DE ASIGURARE

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.