DATANET SYSTEMS

8

DATANET SYSTEMS

8

Despre

Activă pe piață încă din 1998, compania Datanet Systems este unul din cei mai importanți integratori de sistem pentru rețele de date, sisteme de comunicații unificate, videoconferintă și soluții de infrastructură pentru centre de date in Romania. Datanet Systems este principalul partener Cisco în România și derulează parteneriate de afaceri cu furnizori internaționali precum EMC, VMware, Fujitsu, NetApp, Fortinet, FireEye, AirWatch, F5, Juniper Networks, Dell, Certes Networks, Aruba, Zoom International, Nuance Communications. Compania deține un portofoliu competitiv de soluții în următoarele arii: infrastructură de comunicații, centre de date și virtualizare, comunicații unificate, interacțiunea cu clienții și contact centers, securitatea informației. Datanet Systems are in Bucuresti o echipă de 60 de persoane, care însumează peste 65 de certificări profesionale.

Compania Datanet Systems face parte din SOITRON Group SE, grup de firme in care peste 600 de angajati desfasoara un business ce depaseste 100 de milioane de Euro anual in domeniile integrarii de sisteme IT si a serviciilor de outsourcing IT in Slovacia, Republica Ceha, Romania, Bulgaria si Turcia.

Puteti afla mai multe informatii la www.datanets.ro sau www.soitron.com .

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

Spl. INDEPENDENŢEI 179, Bucuresti