DALIAN AUTOTECH ENGINEERING SRL

check_circle Companie verificată
11

DALIAN AUTOTECH ENGINEERING SRL

check_circle Companie verificată
11

Despre

DALIAN AUTOTECH ENGINEERING SRL este locata in Sibiu si face parte din grupul DALIAN AUTO-TECH INCORPORATED CORPORATION CHINA.  Fondată în octombrie 1990, ca o companie de înaltă tehnologie specializată în principal în planificarea, proiectarea, fabricarea și integrarea Body In White, Dalian Auto este numarul 1 in Asia in sectorul automotive BIW si are o relatie de cooperare si colaborare cu producatori de automobile din intreaga lume ( Coreea, Japonia, SUA, Germania, India etc). Proiectele sale ajung in fabricile marilor producatori de automobile precum BMW, VW GROUP sau DAIMLER.

Prin deschiderea companiei in Sibiu acum doi ani de zile s-a dorit extinderea activitatii in Europa de Est urmarind o dezvoltare continua atat in proiectarea cat si in productia elementelor din sectorul auto.

Website: http://www.dlautotech.com

Joburi

Contact

SCOALA DE INOT, NR. 22, SIBIU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close