D'S Damat

Sc Orpa Fashion Srl - D'S DAMAT

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

D’S Damat aduce eleganța funcțională și calitatea la un preț accesibil tuturor barbaților care doresc să își creeze propriul stil.

Suntem etalonul barbaților care acorda o atenție deosebita imaginii și tinutei vestimentare, cel mai favorizat brand de îmbrăcăminte barbateasca din Turcia. D’S Damat se adreseaza consumatorilor din diverse sfere de activitate, produsele noastre putand fi purtate la serviciu, la întâlnirile de afaceri, la receptii, la evenimente speciale de tip ceremonie sau chiar în călătorii.

Parte a grupului turc Orka Group, brandul D’S Damat a crescut rapid și a devenit la doar patru ani de la intrarea pe piața din Romania, lider pe segmentul de vestimentatie masculina, în prezent numarand zece magazine în cele mai mari centre comerciale din Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta și Timisoara. Cu brandul D’S Damat am reușit în ultimii ani să schimbăm în mod pozitiv percepția publicului român despre produsele confecționate în Turcia, oferindu-le o ofertă diversificată de produse cu un design și o calitate superioară a materialelor, în mare parte realizate în Italia, comparabile cu produsele marilor branduri vestimentare internaționale.

Înca din anul 2010, ne-am remarcat prin cel mai bun raport calitate-preț al produselor vestimentare marca D’S Damat, și am devenit una dintre principalele opțiuni pentru consumatorii din România în ceea ce privește achiziționarea hainelor de ceremonie, de tip business sau casual. Produsele noastre sunt alegerea preferată inclusiv a persoanelor publice din România precum: prezentatori de știri, pezentatori de emisiuni de divertisment, actori și artiști. Ne continuăm strategia cu care am debutat pe piața din România și în următorii ani, plănuind deschiderea de noi magazine D’S Damat în locații premium, precum cele mai vizitate mall-uri din țara. Magazinele noastre din România sunt aprovizionate cu aceleași colecții vestimentare precum magazinele din alte țări, colecțiile și conceptele magazinelor D’S Damat din România respectând aceleași standarde precum cele din țările unde brandul turcesc este prezent.

Vino în echipa D’S Damat!

Media