Cris-Tim

Grup Cris-Tim

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cris-Tim a inceput in anul 1992, ca o mica afacere de familie, cu multe asteptari. Cu o mana de oameni, si cateva produse, afacerea a crescut rapid si in doi ani s-a transformat dintr-un micut chiosc de doar 12 metri patrati, intr-o fabrica cu drepturi depline.

Am crescut rapid, ca intr-un basm frumos si nu ne oprim aici! Continuam sa ne reinventam.

De peste 25 de ani, Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piata de mezeluri din Romania care ofera o gama diversificata de produse alimentare, sigure si proaspete. La baza muncii noastre stau cateva valori extrem de importante precum: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovatia, traditia si calitatea. Cu ajutorul acestor valori am construit Cris-Tim, si suntem mandri de realizarile noastre.

Oferim o gama variata de produse alimentare, dar si oportunitati de afaceri. Avem o relatie stransa cu clientii nostri, dar si cu partenerii nostri, suntem determinati sa continuam in acelasi ritm si sa fim aproape de ei pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim impreuna.

Misiunea noastra este de a oferi intotdeauna clientilor Cris-Tim cele mai bune produse, de cea mai buna calitate, iar pentru asta inovam constant. Pentru milioane de clienti, Cris-Tim reprezinta calitate si prospetime, suntem traditia bunului gust si oferim respect pentru tot ceea ce inseamna o masa gustoasa si hranitoare. Pe langa cunoscutele si delicioasele mezeluri Cris-Tim ( Salam Sasesc, Salam de Sobiu, specialitatile lui Matache Macelaru, linia pentru copii Obrajori ), oferim clientilor nostri si produse lactate sub marca Mugura, produse naturale realizate din lapte proaspat care incanta consumatorii. Mugura ofera o gama larga de produse proaspete sau fermentate, pentru o dieta echilibrata ( lapte acru, iaurt cu fructe, iaurt, iaurt grecesc, lapte acru cultivat, unt, smantana, lapte batut, branza ).

Cu aproximativ 2 600 de angajati, activam si performam in toate liniile de business-productie de preparate din carne, preparate din lactate, ferma de animale, podgorie, ready meal. Suntem iscusiti, plini de energie, suntem creativi si ne plac provocarile.

Daca esti pasionat, de lucrurile bine facute, iti plac provocarile si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti, te asteptam sa ne cunoastem!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.