COSTA UTILAJE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Costa Utilaje SRL, companie nationala, distribuitor exclusiv al unor marci de prestigiu pentru utilajele de constructii, utilajele de cariera , utilaje agricole si accesorii ale acestora , precum si utilaje si echipamente municipale, este in cautarea unor colegi noi cu ajutorul carora sa atinga obiectivele dorite si care sa intregeasca deja familia Costa.
Compania Costa Utilaje este preocupata în permanență să aducă ultimile inovații și să impulsioneze activ dezvoltarea pieței de utilaje pentru construcții si a celorlalte in care activeaza, creând astfel standarde noi printre importatorii de utilaje de construcții, atât în ceea ce privește configurarea în standard a utilajelor cât și în ceea ce privește standardele de execuție a operațiunilor de service.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.