Control Arhisoft Management

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania Arhisoft oferă soluții software imediate pentru optimizarea departamentelor vitale din orice entitate publică: financiară, vanzări, management intern,resurse umane,logistică. În tot acest timp echipa noastră de consultanță va analiza și va adapta oferta cerințelor individuale specifice fiecărui client.Ne dedicăm proiectului tău cu profesionalism de la stadiul de idee sau concept pană la implementarea sa traversînd toate etapele conceptuale ale procesului cu etică profesională și îl administrăm cu siguranța menținerii scopului inițial și în cifrele bugetului stabilit.Compania noastră a dezvoltat "Soluția e-S.C.I./M", singurul concept informatic automatizat ce facilitează dezvoltarea, implementarea și monitorizarea Sistemului de Control Intern/Managerial în entitățile publice, prin parcurgerea tuturor etapelor integrante ale sistemului: Implementare, Gestionare, Monitorizare, Raportare.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.