Conedil Iasi S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor și al producției, suntem convinși că putem satisface toate cerințele tale legate de proiectare, uzinare și montaj. Realizăm structuri metalice sau din beton și elemente de anvelopare la standarde înalte. Pe scurt, îți oferim soluții industriale complete.
Pentru că înțelegem valoarea investițiilor în plan industrial, îți oferim eficiență maximă la prețuri reduse. Alegerea unor soluții cu structură metalică presupune costuri mai mici, o execuție mai rapidă și, în plus, flexibilitate în design. Tocmai de aceea, acest tip de structuri au devenit principala soluție tehnică pentru hale metalice, garaje industriale, săli de sport, showroom-uri, clădiri de birouri, hale agrozootehnice, etc.
Atunci când am pus bazele Conedil, ne-am dorit să oferim clienților noștri soluții industriale complete. Prin serviciile noastre, care implică atât structuri metalice sau din beton, confecții metalice pentru hale industriale și nu numai, precum și antrepriza proiectelor și anveloparea clădirilor, reușim să aducem la viață proiecte de o calitate și eficiență superioară. Antrepriză generală și specifică - Efectuăm managementul întregii investiții. Structuri metalice - Producem și montăm structuri metalice de calitate Structuri din beton - Dispunem de utilaje moderne și personal calificat. Anvelopare clădiri - Proiectăm și realizăm soluții optime tehnice.
Descoperă mai multe despre noi pe conedil.com

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.