SVN Romania Brasov

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SVN Romania | Brașov aparține de SVN Romania, parte a grupului SVN, companie fondată în anul 1987, în Statele Unite ale Americii, din dorința de a îmbunătăți industria imobiliară, pentru toate părțile interesate, prin cooperare și competiție, bine organizate.

SVN Romania | Brașov este compania imobiliară care deține cele mai multe ansambluri rezidențiale noi, în regim de exclusivitate, din Brașov.

SVN este o franciză imobiliară, recunoscută mondial, care este compusă din mii de consultanți imobiliari, în birouri deținute și operate independent, la nivel global. Acoperirea geografică și mobilizarea amplificată, față de piața tradițională de proprietari și consumatori, reprezintă singurul mod de a atinge valoarea maximă, pentru clienții noștri.

Biroul SVN Romania | Brașov, reprezintă, pentru clienții noștri, fie că discutăm de: investitori, proprietari, dezvoltatori, locatari sau locatori, un partener de business, care, în baza experienței în domeniu, dobândită, de-a lungul celor 18 ani de activitate și a portofoliului vast, de imobile, este reprezentat de o echipă puternică, formată din 20 de profesioniști, specializați pe diverse segmente ale pieței imobiliare.

Cei 18 ani de activitate, în domeniul imobiliar, ne-au adus o pozitie de top, în Brașov, compania noastră urmărind, în permanență, găsirea celor mai bune soluții, pentru partenerii noștri. Ne bazăm, întotdeauna, pe transmiterea informației, într-un mod cât mai complet și gestionăm, cu profesionalism, orice situație.

SVN Romania | Brașov este o prezență puternică, pe piața de profil, oferind tendinţe noi și o viziune transformată, prin sisteme de operare complete, organizate, eficiente și profesioniste, la un nivel calitativ de neegalat, în Brașov. Suntem o companie în permanentă dezvoltare, urmărind acoperirea unui număr cât mai mare de servicii, pentru a putea oferi, clienților noștri, cele mai bune și profitabile soluții. Dar, chiar și așa…


We sell only to nice people!

 

Date Contact:

SVN Romania | Brașov
Adresa: B-dul Nicolae Titulescu, 2, Clădirea Carpatex, Jud. Brașov
Tel. fix: +40 368 422 422
Tel. Mobil: +40 730 177 240

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.