COLDWELL BANKER ALPIN

COLDWELL BANKER ALPIN

Despre

Coldwell Banker Alpin Brasov, este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul Coldwell Banker, care a fost fondat in anul 1906, in Statele Unite ale Amercii, fiind compania cu cea mai lunga traditie si experienta pe piata imobiliara din America. Brandul s-a extins, in timp, iar astazi poate fi regasit in America de Nord, America Latina, Europa, Asia si Australia. Prin reteaua sa, Coldwell Banker are, in momentul de fata, peste 150.000 de brokeri.

Incepand din 2007, clientii din Romania pot beneficia de aceleasi servicii premium de brokeraj si consultanta imobiliara, pe care Coldwell Banker le ofera la nivel mondial, pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii.
Expunerea, in tara, este prin intermediul a 40 de sucursale, compania fiind dedicata crearii unor experiente imobiliare exceptionale pentru clienti, prin oferirea  unui serviciu cu adevarat remarcabil: consultanta imobiliara.

In Brasov, Coldwell Banker Alpin activeaza din anul 2008,  fiind amplasata intr-un spatiu de 120 mp, modern, in cadrul cladirii Carpatex, pe b-dul N.Titulescu, 2. Operatiunile sunt coordonate de Nicole Rosnovat si Razvan Calita.

Oferim servicii de consultanta si brokeraj, pe toate segmentele pietei imobiliare: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii si, de asemenea, servicii conexe precum: brokeraj de credit, servicii de evaluare, studii de piata si property management.

Misiune:

- Materializarea viselor clientilor nostri: vanzarea / cumpararea / inchirierea unei proprietati.
- Construirea unui mediu de afaceri, care are la baza profesionalismul si etica.
- Promovarea dezvoltarii profesionale si personale.

Servicii imobiliare, la cel mai inalt nivel!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. NICOLAE TITULESCU 2, Cladirea CARAPTEX, Brasov, Brasov