Cofetaria Lemnul Verde

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Daca esti din Cluj si vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica , care se ocupa de indulcirea si oferirea celor mai dulci momente din viata clujenilor si nu numai...oferim cele mai bune torturi si prajituri fiind renumiti pentru calitatea produselor si valorile cofetariei se reflecta in misiunea firmei si activitatile zilnice.
Acum prajiturile create de Lemnul Verde reprezinta apogeul talentului artistic si al iscusintei in prepararea dulciurilor. Majoritatea retetelor sunt originale ``Lemnul Verde`` si au fost transmise din generatie in generatie si perfectionate de-a lungul anilor. Acesta este secretul care sta la baza gustului inconfundabil al prajiturilor. 
Astazi Lemnul Verde foloseste in continuare doar cele mai proaspete ingrediente naturale pentru a crea cele mai fine delicatese dupa care tanjesc gusturile clientilor. O parte din retetele originale sunt patentate si se gasesc exclusiv in magazinele de prezentare Lemnul Verde.
Intrucat la Lemnul Verde nu ne multumim doar cu prepararea celor mai gustoase delicatese, am mai inclus un ingredient in toate prajiturile ``castanul `` care reprezinta inima cofetariei si defineste valorile ei: respect pentru client , traditie , prospetime si calitatea produselor oferite .

Media
COFETARIA LEMNUL VERDE IULIUS MALL
COFETARIE LEMNUL VERDE PIATA UNIRII
COFETARIA LEMNUL VERDE DEJ
COFETARIA LEMNUL VERDE VIVO

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.