Coders Lab

check_circle Companie verificată

Coders Lab

check_circle Companie verificată

Despre

La începutul anului 2019, eJobs lansa oficial în România Coders Lab, o academie de IT non-formală cu metodă inovatoare de învățare.

 

Originară din Polonia, Academia Coders Lab a demonstrat încă din 2013 că metoda sa intensivă de studiu e cea mai bună alegere pentru toți cei dornici să se reprofileze către IT.

 

Cum funcționează?

Cursurile Coders Lab urmează un program de tip full-time, care presupune 7 săptămâni intense de studiu. Fiecare săptămână urmărește un modul de lecții care include 5 zile de ateliere a câte 8 ore pe zi, teme zilnice, exerciții aplicate frecvente și un examen care trebuie trecut pentru a începe următorul modul.

 

De ce funcționează?

Un procentaj impresionant de 82% dintre absolvenții Coders Lab își găsesc un job în IT în primele trei luni de la finalizarea cursurilor. Asta se întâmplă din mai multe motive. În primul rând datorită dedicării profesorilor cu experiență și mentorilor care se implică la fiecare curs. În al doilea rând, datorită exercițiilor aplicate care îi pun pe studenți în pielea unui programator, la job, și care compun, la finalul cursurilor, portofoliul acelui junior developer. În al treilea rând, succesul absolvenților Coders Lab este asigurat de sesiunile de consiliere profesională asigurate la final de către specialiștii eJobs. Prin intermediul acestora, cursanții descoperă ce îi așteaptă pe piața muncii din IT și află cum să se prezinte cel mai bine pentru a obține primul lor job în programare.

 

Vrei să devii și tu programator în 7 săptămâni?

Atunci înscrie-te la cursurile noastre pe www.coderslab.ro sau dă-ne un telefon la 0729 699 889!

Contact

BDUL. DIMITRIE POMPEIU 9-9A, Bucuresti