CLIMA THERM CENTER

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Clima Therm Center Iași este o companie cu experienţă în domeniul instalaţiilor pentru construcţii şi are la baza sa un colectiv cu o experienţă de peste 20 ani în domeniu.

În acești mulți ani de lucrat împreună am învățat să oferim performanță, să punem suflet în serviciile și produsele noastre și să construim parteneriate cu clienții și furnizorii noștri.

Activitatea în domeniul instalațiilor pentru construcții este reprezentată de specializarea în domeniul ventilației și a climatizării, promovarea soluțiilor care utilizează energiile regenerative și a celor cu un consum redus de energie precum și implementarea sistemelor de tip BMS (building management systems) sisteme de comandă şi control pentru clădiri.

Instalațiile de încălzire, sanitare, electrice sunt realizate la aceiași parametri funcționali și standarde calitative pentru un domeniu vast al instalațiilor pentru construcții.

 Lucrările efectuate acoperă o arie extinsă de clădiri de la centre de cercetare la clădiri de spital, inclusiv camere curate și blocuri operatorii, clădiri administrative, comerciale și industriale până la locuințe individuale.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.