Class Imobiliare Concept S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Noi punem accentul pe calitatea si eficienta serviciilor noastre , iar ca obiectiv principal avem satisfacerea pe deplin a nevoilor clientilor nostri . Dorim in principal sa oferim acestora incredere in serviciile noastre , iar de asemenea venim intotdeauna cu cele mai corecte informatii despre proprietatile noastre.Agentii Class Concept trateaza cu cel mai mare interes fiecare client care apeleaza la serviciile noastre. Acestia se caracterizeaza prin multa daruinta si angajament. Pentru noi fiecare client este important , drept dovada, agentii Class va stau la dispozitie  24 de ore din 24 oferindu-va intotdeauna servicii premium si de calitate.Deoarece intelegem dinamismul si complexitatea pietii imobiliare din orasul nostru, incercam intotdeauna sa ne axam pe proprietatile accesibile pentru clienti , sa intocmim un portofoliu care raspunde cerintelor acestora si sa intermediem in cel mai profesionist mod relatia dintre proprietar si client. Ne axam foarte mult pe constructiile noi, dar nu neglijam niciodata zonele ofertante ale principalelor cartiere din orasul Cluj-Napoca.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.